tiistai 24. marraskuuta 2015

Tale of tales


Kävimme luokan kanssa kulttuuri ja taide oppitunneilla katsomassa elokuvan Tale of tales. Se kertoi erilaisista aika brutaaleista grimmin saduista. Itse en tykännyt elokuvasta oikeastaan yhtään, ja se oli aika ahdistava. Tuntui että elokuva olisi kestänyt ikuisuuden, ja se oli tosi sekava.

Elokuva sopi kyllä hyvin oppintuntien aiheeseen, ja oli täynnä vanhanajan arkkitehtuuria sekä vaatetusta.

 Tykkäsin eniten (tai oikeastaan vain) tarinasta joka kertoi prinsessasta ja peikosta. 


Se oli mielenkiintoisin ja aika jännittävä loppua kohden. Olin niin helpottunut kun luulin että peikko kuoli ja prinsessa pääsi peikkoa pakoon kivan perheen mukaan....


 Mutta sitten kun peikko tulikin takaisin ja tappoi sen koko perheen niin olin aika järkyttynyt.


Loppuhuipennus oli kuitenkin hyvä kun prinsessa tappoi peikon :)

Tarina kuningattaresta joka epätoivoisesti halusi saada lapsen, keittämällä merihirviön sydämen ja syömällä sen oli aika häiritsevä.


Piika joka keitti sydämen tuli myös raskaaksi ja he molemmat synnyttivät merihirviölle lapsen, jotka näytti oudoilta. Eikä tarinalla ollu mun mielestä minkäänlaista juonta/tarkotusta.



 Myös tarina kahdesta siskosta oli aika ärsyttävä, koska kun Dora muuttui taianomaisesti taas nuoreksi, mutta hän ei suostunut kertomaan Immalle miten se tapahtui ja väitti että hänet nyljettiin, joten Imma meni nylkemään nahkansa irti ja se oli tosi vastenmielistä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti